tombalt, z Twojego opisu wnioskuje, że mówisz o zrobieniu kabla do schowka z kabelka z wytykiem miniusb (do modułu) a z drugiej strony z kabla z gniazdem USB typu A (czyli np połowy przedłużacza USB typu A).
Ale jak spojrzysz na fotki i chyba jasno to napisałem (przynajmniej się starałem) taki kabel właśnie mam zakupiony i podpiety do modułu 112 z miniusb (oryginalny z ASO).
Problem w tym że chcę mieć w ściance schowka gniazdo (to fordowskie) i podłączyć do tegoż kabelka od modułu zakupionego w również w ASO, ale kabelek na drugim końcu (nie tym wpinanym w moduł -miniusb) ma właśnie gniazdo typu A czyli takie jak w przedłużaczu i pewnie mógłby sam być wyjęty gdzieś w schowku luzem i wystarczyło by podpiąć pendrive i po sprawie.
Z tym że ja chce założyć to cholerne gniazdko USB Forda, w ściance ale kabelek od modułu z tym gniazdkiem "ściankowym" mają niekompatybilne złącza.
Co do chęci i lutownicy to nie takie rzeczy się robiło, włącznie z małymi naprawami płyt głównych czy zasilaczy PCetów i lutowaniem SMD, więc nie sądź na wyrost.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączam zdjęcie całego kabelka (pasującego do zakupionego modułu bt/vc -patrz poprzednie zdjęcia), może coś rozjaśni.
Pozdrawiam