View Single Post
Stary 07-08-2014, 16:53   #799
p.saw
ford::professional

Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
Domyślnie Odp: Światła do jazdy dziennej

Cytat:
Napisał dodi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolego ale ja nie chce zebys mi udowadniał, że wielbłąd ma garba, bo ja to wiem... ja poprostu chciałbym wiedziec jak kolega podłączył to w halogeny i juz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrawiam
Kolego, odpowiedź nie była kierowana do Ciebie ale w temacie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Choć to właściwie dyskusja akademicka.
Muszę jednak przytoczyć mój przypadek, kiedy dostałem mandat za jazdę na światłach przeciwmgielnych zamiast na mijania w czasach, gdy o dziennych jeszcze nikt nie słyszał a obowiązek jazdy na światłach już był (co prawda w okresie zimowym, więc było to dawno). Zresztą przepisy wyraźnie mówią, kiedy światła przeciwmgielne wolno używać. Raz się uda z policjantem, drugi raz nie. Tak samo na badaniu technicznym.
Moim zdaniem podłączenie SD2 do długich jest jednak lepszym (bezpieczniejszym) rozwiązaniem.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
p.saw jest offline   Odpowiedź z Cytatem