Odp: Najlepsze i najgorsze serwisy Ford (ASO)opinie.
Witajcie,
Myśle że po 4-5 wizytach w ASO GERMAZ we Wrocławiu mogę już coś powiedziec na ich temat. Na prawdę wszystkim odradzam to miejsce wolalbym serwis u pana zdzisia niz to miejsce - bylem bo mam bardzo blisko dla mnie wygodne ale juz dosc poza braniem pieniedzy chyba nie wiele potrafia zalatwic. Terminowosc w tym miejscu jest czyms nie do osiagniecia. Bylem pierwszy raz przeglad standardowy przeglad trwal 2 dni bo nie bylo tego albo tamtego filtry i olej ASO nie ma dostepow do filtrow to takie normalne. Kolejny raz wymiana kolockow coz nie bylo mechanika przez 3 dni. Kolejna wizyta diagnostyka GPS w wyniku czego stracilem kluczki zgobili je musieli wymienic zamek zaprogramowac nowe 2 tygodnie nie mialem samochodu bo mechanik chory bo kluczyki nie dotarly sprawa z GPS zostala rozwiazana przez inny serwis. Teraz mialem problem z rozrusznikiem samochodu nie mam juz przez tydzien bo zamowili rozrusznik i jedzie jedzie jedzie i jedzie zaproponowalem im ze sam sobie go kupie bo do mnie kurier dociera w 24 godziny a do nich tydzien to za malo. NIGDY WIECEJ chocbym mial jechac pol polski na lawecie
|