No i jest. Zamówiłem tą obudowę na kabelek i wszystko pięknie pasi,
dzięki Tedi.
To osobne gniazdo co nie pasowało, udało mi się wymienić w ASO na samą obudowę, bez żadnego kłopotu. Miałem po prostu zduplikowane gniazdo USB bo kabel też jest takowym zakończony.
Tak dla potomności: Jeśli ktoś potrzebuje dołożyć gniazdo USB w schowku
w SMAXie i chce to zrobić na oryginalnych częściach z
modułem BT/VC który ma gniazdo miniUSB oraz bez zabawy w lutowanie kabelków to części jakie musi zakupić np. w ASO (pomijam moduł BT/VC bo to mocno nieopłacalne w ASO), to:
- Kabel zakończony miniUSB do modułu BT /VC i z drugiej strony z gotowym gniazdem USB typu A (zwykłe duże) -FINIS 1692627- cena ok.50zł
- chromowana plastikowa obudowa/ramka gniazda USB jakim jest zakończony kabel z poz1. - FINIS 1717183 - cena ok.12 zł
- ramka gniazdka (łezkowa) montowana w ściance bocznej schowka -FINIS 1550778 - cena 40 zł.
S1910024.jpg
Połączyć części, czyli wetknąć 2 w 3 i następnie w tą całość wetknąć gniazdo USB kabla poz. 1. Drugi koniec kabla (miniUSB) wetknąć w gniazdo modułu BT/VC.
S1910029.jpg S1910033.jpg S1910037.jpg
Nie zamawiajcie przypadkiem gniazda FINIS 1543450 bo ono potrzebuje innego kabla zakończonego nie gniazdem USB a jakimś złączem fordowskim podobnym do USB. Generalnie nie pasuje do podanego wyżej kabla miniUSB.
S1910007.jpg