View Single Post
Stary 13-08-2014, 12:59   #441
-XXX-
ford::average

Model: MKIV GHIA
Silnik: 2.0 TDCI 175KM 415 Nm
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Program konfiguracji samochodu - ELMconfig

Cytat:
Napisał kolopeter Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ryzykowac 50 zl? szalenstwo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to nie tylko do ciebie xxx ,ale, do wszystkich... nie dziala, kup inny i tyle... ryzykowac- to tak od tysiaca w gore za kabelek....
W sumie masz rację ;P ale to lepiej dać komuś 50 zł - on zarobi a jak będę miał hak.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to może oprócz haka skusisz się jeszcze na coś jeszcze? W strefie klubowej lubuskiej jest info o tym, że pojawiam się "na gościnnych występach" w okolicach Żar...
No chętnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ze 140km mam 175 KM i 415 Nm ale trzeba zaktualizować conversa bo mam durne "odległość" no i navi na PL też by się przydała. Robisz Tedi taki usługi?

Ps. dziś nie wiedząc czemu ELM zagadał aktywowałem hak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dodatkowo ryglowanie drzwi. Włączyłem taż trailer tow attachment - cokolwiek to oznacza.
-XXX- jest offline   Odpowiedź z Cytatem