Witam , dziękuję za wyczerpującą odpowiedź czesław. W takim razie bede zmuszony poszukać innego auta ponieważ na dobrą c5 nie wystarczy mi budżetu , a szkoda bo ładne auta. Dziś pojezdziłem po szczecińskich komisach i jedyny godny uwagi (ale niestety na sprężynach i 1.8, nie był oglądany na podnośniku) był ten model:
http://otomoto.pl/citroen-c5-100-ory...C33902325.html
przebieg 32 tys. sprzedawca daje gwarancje i chciał już jechać do obojętnie jakiego aso że przebieg realny. Lakier wszędzie oryginalny, ale niestety co za tym idzie sporo małych rysek. W środku plastiki jak nowe. Dziwnym było jedynie , że w książce serwisowej miał jeden wpis w 2012r , a samochód jest z 2009r. , ktoś jest to w stanie wytłumaczyć ? Jeszcze raz dziękuję za opinie. Ale jakie auto w tym przedziale cenowym zatem można kupić żeby mieć fajnie wyposażone i pewne auto ? Zależy mi już na gabarytach i w miare agresywnym wyglądzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.D, moja foka już niestety za mała pod rodzine
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (30-35tys zł).
Podaje VIN: vf7rd6fyc9l516682