Temat: [Fiesta 2001-2008] Doposażenie w centralny zamek z Anglika
View Single Post
Stary 17-08-2014, 17:02   #3
DIAVLO3
ford::amateur

Imię: Tomasz
Model: Fiesta
Silnik: 1.4 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Doposażenie w centralny zamek z Anglika

To nie może być kwesta błędnego podłączenia. Nie ma możliwości podłączenia czegoś źle ponieważ wszystkie wtyczki i gniazda są zrobione tak że tylko we właściwy sposób da się je podłączyć.
Tak, oczywiście próbowałem klikać kilka razy. Tak jak już pisałem taki sam efekt jest przy otwieraniu/zamykaniu zarówno z pilota jak i kluczykiem (w obu wkładkach) czy przednimi klamkami (tylne drzwi nie wysyłają sygnału do otwarcia pozostałych).

Lhd - Left-hand drive (Kierownica po lewej stronie)
Rhd - Right-hand drive (Kierownica po prawej stronie) "Anglik" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie mylić z
Lht - Left-hand traffic (Ruch lewostronny) np. Anglia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rht - Right-hand traffic (Ruch prawostronny) np. Polska Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Umiem czytać schemat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale znalazłem go gdzieś w necie i nie mam 100% pewności że jest OK. Zdążyłem tylko sprawdzić że kolory przewodów się zgadzają. Dlatego prosiłem o potwierdzenie.

Kilku forumowiczów doposażało już auta w centralny i może ktoś ma jakieś doświadczenie. Ktoś gdzieś pisał że zakładał GEM z anglika i działało mu wszystko OK tylko informację o włączonych światłach słychać otwierając drzwi pasażera.

Niestety chwilowo (jeszcze przez najbliższy tydzień) nie mam auta i nie mogę sprawdzić czy przewody są wyprowadzone tak jak na schemacie i w razie czego przełożyć tych przewodów z "*" żeby potwierdzić czy coś to zmienia.
DIAVLO3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem