Witam
Też zastanawiam się nad cmaxem. Co do ogłoszeń to wiadomo że trzeba obejrzeć aby nie trafić na trupa. Lakierowany może być tylko żeby szpachli nie miał kilograma.Wiadomo że kilku letnie auta zawsze mogły mieć jakieś przygody mniejsze lub większe. Tylko się zastanawiam jaka jest odczuwalna i realna różnica między focusem mk2 a cmax w środku. Czy faktycznie jest więcej miejsca np na nogi pasażerów, kierowcy ipt. Bagażnik chyba lepszy w focusie kombi ale to nie jest dla mnie ważne. Ważniejsza jest wygoda w środku. Może ktoś miał przejście przez oba modele i może jakież cenne uwagi przekazać? A może ma porównanie do scenic 2, zafira, c4 ipt?. Mam ponad 180 cm wzrostu i długie nogi i wiem że fotel muszę mieć cofnięty do tyłu aby mi było wygodnie więc mam nadzieje ze wyżej siedząc więcej miejsca zostaje dla pasażera za mną, chyba że się mylę? Raczej jestem za dieslem ale zaznaczam że wszystkie moje zawsze to były benzyny ale mam nadzieję że jak kupie diesla to też będzie bezawaryjny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiem to jak wygrana w totka hehe, ale cóż aby różnica w paliwie pokryła koszty napraw i trochę oczywiście zostało na waciki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.