Temat: [Transit 2006-2014] Woda w kabinie
View Single Post
Stary 19-08-2014, 19:26   #5
bula74
ford::amateur

Imię: Jacek
Model: transit
Silnik: 2,0 tddi 63kw+chip v-tech 120ps
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Woda w kabinie

rafał, może już zlokalizowałeś którędy dostaje się woda do kabiny od strony kierowcy? bo zauważyłem w swoim transicie to samo zjawisko , strasznie mokro pod wykładziną kierowcyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. widać długo już tam cieknie bo wszystko rude do o koła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. musiałem wszystko suszyć, czyścić i konserwować-malować, był to ostatni gwizdek przed dziurami w podłodzeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.po zimie na pewno bym mógł wchodzić od spodu jak w t34Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mi troszkę podpadała listwa maskująca i te zatrzaski otwory na których ona się trzyma,u mnie była bez zatrzasków i wszystko tam wlatało- ciekło przez lewy słupek, tak mi się bynajmniej wydajeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zobaczymy co dało za efekt uszczelnienie po najbliższych opadachGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bula74 jest offline   Odpowiedź z Cytatem