Witam, mam problem z moją fiesta mk7 tzn przestała mi działać klimatyzacja. Przy skanowaniu komputerem auta wyskakuje błąd (niski obwód prądowy sterownika przekaźnika sprzęgła A/C) Sprawdzałem ilość cieczy i jest ok, poszedłem krok dalej sprawdziłem instalacje kable od sprężarki klimatyzacji i z 2 kabli jakie są połączone na (+) jeden idzie do panelu sterowania klimatronikem a drugi wchodzi do bsi kabelki są sprawne wg miernika. W bsi bezpiecznik mały 10A dobry, stycznik 20A tez będzie bo zamieniłem go z innym w styczniku są 4 kabelki 1-od sprężarki klimatyzacji, 2 z napięciem ok 12V, 3 z napięciem 3V oraz 4 z napięciem około 0.5V. Po połączeniu na krótko tzn. kabla z stycznika, który wychodzi z sprężarki do akumulatora sprzęgło klimatyzacji się włącza i klimatyzacja chodzi. Posprawdzałem już większość i nie wiem gdzie dalej szukać. Proszę o pomoc i wyrozumienie ponieważ jestem nową osobą na forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Pozdrawiam.