View Single Post
Stary 23-08-2014, 15:41   #431
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Zmiana softu w Convers+?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli nie należy panikować mając PDC serii "7", tylko sprawdzić IDSem czy chodzi diagnostyka czujników. Jeśli chodzi - to custom soft też "da radę"..
Super informacja . Być może sam się pośpieszyłem a może nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (mój jest z 03.2007 - wiec jeden z pierwszych który zjechał z taśmy) no ale informacja nadzwyczaj budująca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też fakt ze nie każdy ma IDSa a sądzę że nikt nie zrobi diagnozy za free .

Jestem też ciekaw czy jak już mam soft 1007 oraz ikonki dzięki koledze ORION512 i wgram z poziomu UCDSa soft Mortala to zachowają się ikonki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Test przeprowadzę jak tylko wypuszczą uaktualniony soft który eliminuje wszystkie błędy . Ponoć wkrótce

pozdrawiam Tomek