View Single Post
Stary 24-08-2014, 21:03   #1763
Pmc_82
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: S-MAX Titanium
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał DanteXXI Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam, Może miał ktoś taki przypadek. NX DVD, ver. oprogramowania SP5.3.mapa Tom Tom 2014.Reset urządzenia co kilka sekund kiedy mapa włożona jest do dolnego czytnika(znany przypadek),brak mapy wszystko działa poprawnie. Natomiast u mnie reset występuje tylko wówczas kiedy włączony jest zapłon lub pracuje silnik. Kluczyk w pozycji zero-mapa ładuje się poprawnie, wyświetlają się ulice, można wybierać cel podróży itd. Włączam zapłon,i znów reset.Tak samo dzieje się na starszych ver.np. 5.0.Urządzenie do naprawy?
Witam,

Mam dokładnie taki sam problem. Działo się też tak u mnie na wyłączonym zapłonie, (aktualnie radio NX DVD w trakcie naprawy jest) i dzieje się już tylko na włączonym zapłonie. Wymienione zostały już pamięci BG, jednak problem nadal istnieje. Aktualnie szukam takiego samego radia w celu sprawdzenia czy to radio jest to problemem czy może np. z instalacją... Może któryś z kolegów już przerabiał ten temat i mógłby pomóc.
Pmc_82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem