View Single Post
Stary 28-08-2014, 19:37   #40
latar
FCP member

Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Jak przerobić fabryczne Webasto na uruchamianie z pilota w kluczyku

Zanim zaglądne pod maske to w nocy sprawdzę przestawienie konfiguracji w BCM. Udało mi się okiełznać ELMConfiga i interfejs na STN1110. Przestawiłem z dogrzewnicy na ogrzewanie postojowe. Odpaliłem i zaczęło normalnie buczeć jakto webasto ale raz, że silnik był w miarę nagrzany a dwa że na dworze 19C więc zaraz zgasło. Żadnego info na ekranie Conversa. Błędów nie zdążyłem sprawdzić bo dzieci płacząGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wyskocze w nocy albo z rana i zobacze co i jak.

Jutro zrobię zdjęcia bo więcej czasu będzie. Nie wiem gdzie jest ta nagrzewnica ani jak wygląda więc najpierw muszę się przygotować.

BUMP No jest jeszcze inna sprawa którą będę musiał ogarnąć a która może nie pozwolić odpalić nagrzewnicy. Coś mi drenuje aku. Podejrzewam, że to dokładany hak albo raczej moduł przyczepy. Niby jest orgyginalny ale na pewno nie wyjechał tak z fabryki. Mam Titanium S i żeby go zamontować to serwis musiał wyciąć dziurę pod niego w "dyfuzorze".

Ostatnio edytowane przez deku ; 03-01-2018 o 13:57
latar jest offline   Odpowiedź z Cytatem