Cytat:
rafał, może już zlokalizowałeś którędy dostaje się woda do kabiny od strony kierowcy? bo zauważyłem w swoim transicie to samo zjawisko , strasznie mokro pod wykładziną kierowcy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. widać długo już tam cieknie bo wszystko rude do o koła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. musiałem wszystko suszyć, czyścić i konserwować-malować, był to ostatni gwizdek przed dziurami w podłodze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.po zimie na pewno bym mógł wchodzić od spodu jak w t34 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mi troszkę podpadała listwa maskująca i te zatrzaski otwory na których ona się trzyma,u mnie była bez zatrzasków i wszystko tam wlatało- ciekło przez lewy słupek, tak mi się bynajmniej wydaje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zobaczymy co dało za efekt uszczelnienie po najbliższych opadach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie było mnie przez jakiś czas w kraju i nie zajmowałem się tematem,powróciłem do niego w dniu wczorajszym. Rozebrałem wszystko wokół nadkola ( wewnątrz) lałem wodą wokół szyby po szybie po drzwiach i w aucie sucho, a po deszczu w aucie mokro się robi,normalnie idzie oszaleć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. będę musiał sprawdzić zgrzewy o których koledzy piszą i mam nadzieję,że znajdę przyczynę.Wiem tylko tyle,że po deszczu woda leje się po nadkolu na podłogę