Jacku, poczułeś się urażony tematem "pomocników moderatorów", ba nawet go zamknąłeś. Ja mam pytanie czy masz "jaja" żeby odpowiedzieć na tamte pytania czy po prostu zamykasz niewygodne dla Ciebie pytania?
Podaj jakieś argumenty ratujące Cię od tego co chociażby napisał użytkownik ''dyha''.
Podaj powód dlaczego nie wywiązujesz się z (lub nie wywiązywałeś) bo już nie widzę na głównej z punku, iż klubowicz na prawo do wglądu finansów zebranych lub wydanych na forum?!
FCP wygrało dzięki Rob'owi znaczną sumę ale niestety jak się okazało nie możemy jej wydać - smutne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale zachecałeś po roku do ponownego uczestnictwa... pomyśl co o Tobie ludzie pomyśleli!
Obrażasz innych za brak kultury a w Sobie nie masz jej za grosz pozostawiając zadane pytania bez odpowiedzi i zamykając tematy (tak aby było wygodniej).
Nikt mnie nie zmusza aby być na tym forum, ani nie zmuszał.Zarejestrowałem się z przyjemnością i było fajnie ze 2-3 lata. Teraz robi się tak, że już nawet nikogo nie namawiam do dołączenia a i sam się pożegnam patrząc co Tu się dzieje.
Tyle w temacie.