View Single Post
Stary 31-08-2014, 21:17   #16
maciek8791
ford::average

Model: Ford SMAX
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Czy przebieg nowych dieslach z DPF ma znaczenie?

Cytat:
Napisał jarhel74 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest tylko jedno ryzyko (już o tym było słychać)- zamiast stawiać się na przeglądzie po np. 20kkm auto w firmie robi 40 kkm, następnie cofany jest licznik do 20kkm i wtedy autko jedzie na przegląd. Przy kilkunastu/kilkudziesięciu autach w firmie jest to duża oszczędność i niestety się zdarzają takie przekręty.
Polak potrafi.
To piosenka handlarzy którzy handlują tymi sprowadzanymi. Dzwoniłem do jakiegoś który omyłkowo chyba podał że s-max który sprzedaje ma pochodzenie polska i jak podziękowałem mu mówiąc że szukam salonowego to zaczął krzyczeć na mnie że w każdym aso raz dziennie przyjeżdża koleś z laptopem i cofa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jak masz auto poleasingowe, poflotowe z dużej firmy leasingowej/flotowej to taka szansa jest zerowa że cofali. Jak kupujesz np. od kolesia co miał firmę np. firmę spedycyjną i kupił sobie auto na firmę to oczywiście jest tak jak mówisz wtedy trzyba uważać.
maciek8791 jest offline   Odpowiedź z Cytatem