podsumowując, w FF3 można zrobić:
1.0eb 100 -> 125
1.6eb 150 -> 182
1.6tdci 95 -> 115
2.0tdci 140 -> 163
Cytat:
|
Chcesz powiedzieć, że wersje 85KM, 105KM i 125KM różnią się budową. Tej 85 nie jestem pewien.
|
85 i 105 są takie same i z 85tki można zrobić 105 na drodze software bez problemu
natomiast 125 ma inny kolektor wydechowy (2 katalizatory i 4 sondy lambda) więc tego softu nie da się wgrać do 105
manual - jeśli ktoś by miał FF3 1.6 16v ze skrzynią PowerShift, to tam można wgrać soft od wersji 1.6 125 PowerShift, ale nie spodziewam się że w PL ktoś taki wynalazek będzie miał
Cytat:
|
No to zwracam honor Panowie.
|
pomysł jest w miarę nasz wspólny, a Rosjanie twierdzili, że w 1.0eb nie zadziała
Cytat:
|
Tedi, jak ze 140KM mapą do 1.0EB?
|
1.0eb 140 jest/będzie w Fieście mk7 a nie w FF3, więc 140 będzie można wgrać do Fiesty a nie do Foki
Cytat:
|
my z mayakiem specjalizujemy się w "poprawianiu" pomysłów księgowych... Poprawianie inżynierów w dużej mierze zostawiamy Heko...
|
piękny tekst, jeśli będzie mnie stać opłacić prawa autorskie, to chyba wrzucę do profilu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
dziwie sie ze piszecie ze robicie a nie napiszecie co robicie
|
a czy ktoś pytał?
Cytat:
|
to samo ma sie z dpfami.
wystarczylo wgrac soft z jednego silnika bez dpf do tego z dpf-byle tylko konfiguracja silnika byla ta sama.
|
skąd wiesz?
z mojego doświadczenia, to sprawa nie jest taka oczywista, więc chętnie dowiem sie do którym udało Ci się, a do których nie