Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 04-09-2014, 22:21   #1390
lukasus9
ford::beginner

Imię: Łukasz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

Cytat:
Witam

Podłącze się pod temat, jestem nowym użytkownikiem Mondeo Mk4 i myślę nad zakupem stacji multimedialnej. W sumie nie mam zbyt dużych oczekiwań, zależy mi aby radio jakoś grało (nie gorzej niż fabryczne Sony) na Auomapie i na możliwości podłączenia kamery cofania.
Myślałem o kupieniu jakiejś stacji na androidzie przez AliExpress lub na stronie Eanona (CE6), ale
jest ryzyko, te sprzęty się psują i dziękuję odsyłać to na drugi koniec świata.

Trafiłem na coś takiego, polsko - chińska kooperacja i chyba klon Peiying -a :

http://www.krugermatz.com/pl/products/km2003

Wg. szczątkowych informacji Kruger&Matz KM2003 spełni moje oczekiwania, i da się kupić poniżej tysiaka i w razie kłopotów nie trzeba odsyłać do chin.

Pytanie takie
Używa ktoś z Was tego urządzenia w Mondeo ?
Jakieś wrażenia uwagi ?
Będzie działać sterowanie z kierownicy, czy są jakieś kłopoty z montażem ?
Witam.
Kolego krr ja od stycznia tego roku użytkuje właśnie radyjko EONONA model GM 5162 z pełnym sukcesem jak na razie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do wysyłki w razie gwarancji to też nie ma większego problemu. Obecnie większość jak nie wszystkie tego typu radia to wyrób made in china także kupione na alledrogo od polskiego dystrybutora na gwarancje też jest wysyłane do Chin. Pozdrawiam i życzę udanego zakupu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
lukasus9 jest offline   Odpowiedź z Cytatem