Dzięki za zainteresowanie problemem. Miałem problem z miernikiem (spalił się bezpiecznik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) ,ale juz jest ok. Wykonałem test zgodnie z zaleceniami i oto co mi wskazywał miernik:
1.
Wynik zaraz po podłączeniu miernika
2.
Odczyt po ok. 40 minutach
Przez cały czas pomiaru wszystkie drzwi były zamknięte i wszystkie lampy, radio powyłączane.
Jak dla mnie te wyniki to jakieś szaleństwo. Czy moją fokę opętał szatan
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ??
Czy to może moduł sterowania wysiada? Ale przecież wszystkie włączniki od klimy, lampki,radio działa poprawnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?
P.S. Przed i po wykonaniu pomiaru na moim focusie sprawdzałem tym samym miernikiem pobór prądu (czekałem minutę żeby tylko sprawdzić poprawność działania) na innym focusie (ten sam rocznik) i wynik był dwa razy taki sam tj. 0,34. Co więcej, sprawdziłem w tym czasie jeszcze innym miernikiem to samo auto i wynik był identyczny. Wykluczam więc raczej uszkodzenie miernika.
Co dalej? z góry dziękuję za sugestię.