Witam.
Chciałbym się zapytać czy istnieje możliwość bezproblemowej wymiany prawych drzwi z przodu z anglika do wersji europejskiej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pytam ponieważ w angliku z prawej strony w tapicerce jest centralka sterująca szybami i cały szajs związany z centralnym wewnątrz zamka.
Tapicerkę bym zamienił i to nie problem ale co z tą całą wiązką elektryczną do sterowania szybami no i co z tym centralnym zrobić ?
Mam okazję zakupić drzwi kompletne w tym kolorze co chcę po okazyjnej cenie tylko nie mam pewności czy nie będzie problemu z przekładką i jeżeli ktoś to robił to poprosiłbym o jakieś info co mi będzie potrzebne do przekładki i co mam dokładniej przełożyć, ze swoich starych drzwi do anglika, by wsio działało jak należy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki wielkie za pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.