Odp: EcoBoost 1.0l I3 przełączenie 100 koni -> 125 koni
Panowie - bardzo proszę, przenieście się do Hyde-Parku... Z wypowiedzi kolegi mjprzem dokładnie nic nowego/konstruktywnego nie wynika dla tego wątku...
Rozumiał bym, gdyby odpowiedział na moje pytania - konkretnie gdzie (w jakim ASO/nieASO) można przestawić silnik 1.0EB 100PS->125PS, 1.6EB przestawić 150PS->182PS, 2.0TDCi DW10C przestawić 115PS,136PS,140PS -> 163PS poprzez użycie fabrycznych kalibracji/wsadów programowych...
Niestety odpowiedzi się nie doczekałem.
Z bardzo prostego powodu - w ASO/nieASO nie uzyska się takiej usługi. Wielu próbowało, wszyscy albo poszli do Heko albo przyszli do mayaka lub mnie.
Ten rodzaj usług jest ekskluzywny.
I przestańcie proszę już tak podkreślać, że nie robimy tego "w czynie społecznym"... Opłaty za to co robimy są marginalnie niskie w stosunku do uzyskanych efektów. Kolega mjprzem pisząc w jakimś momencie o 1.000zł za godzinę "odleciał" zupełnie... Każdy kto był i zrobił sobie update wie jak wielokrotnie kolega "przestrzelił"...
Tak więc nasze działania spokojnie można potraktować jako "forumowe wsparcie innych użytkowników" - gdyby nie my nikt by nie mógł w prosty i tani sposób usprawnić swojego samochodu, dodać mu poweru! Czyli ponawiam "... bo jak nie my, to kto?..."
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 09-09-2014 o 12:54
|