Orion512 - wielkie dzięki za udzielone informacje.
- ... zacznę od tego, że kończ wersję przedliftową. Jak już sam widzisz zainteresowanie jest większe.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- ... powtórzę zapytanie kolegi Marek197879, a mianowicie o przybliżony czas realizacji planu wizualizacji parktronika: dzień, miesiąc, rok? Aczkolwiek coraz śmielej o tym piszesz, to rozumiemy, że prace posuwają się naprzód.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- ... czyli kontrolkę tempomatu mamy rozwiązaną.
- ... gdybym mógł prosić, to zrób te napisy - tak dla porządku.
- ... jeżeli jest małe zainteresowanie zmianą ikony "robota" na inne, to moim zdaniem "wrzuć" na stałe tą swoją ikonę otwartych drzwi, którą jak mówisz masz ograną i wygląda nieźle /możesz dać foto/, bo jeśli każdy marudzi i ma swoje propozycje, to zabraknie Ci czasu na rzeczy bardziej ważne.
- ... kwestię snopów światła, tj. postojowe - tylko kontrolka, a mijania - snop, to myślę, że ludziska byliby za tym by to wprowadzić, bo jest to logiczne.
Jeśli chodzi np. o wizualizację kierunkowskazów - mi się to podoba i jeśli pracy nie ma nad tym wiele, to wrzuć to do softu. Ja to kupuję.
- ... powiedzmy, że o cyfrowe wyświetlanie prędkości zwrócę się do Ciebie jak już będzie ogarnięty temat wizualizacji, ale będę o to "walczył".
To takie małe życzenia. Hej.