http://otomoto.pl/ford-s-max-2-0-tdc...C34435581.html
Auto sprzedawane przez osobę udzielającą się na forum która oferuje różne usługi i części innym forumowiczom.
Przez tel informacja że auto miało robione tylko z tyłu klapę + prawy błotnik. Po przyjeździe na miejsce (na szczęście mam auto służbowe nielimitowane po PL więc nie poniosłem kosztów), badanie czujnikiem lakieru wykazuje że malowane było wszystko każdy element włącznie z dachem, niektóre elementy mają wysokie wskazania (szpachla itd). W 2012 wymieniana szyba czołowa i kupione opony (dot na oponach również 2012), po co wymieniane opony w 2012 r. przy przebiegu 40.000 km - nie pytałem bo uznałem że nie warto prowadzić z Panem Uczciwym Sprzedawcą dyskusji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pomijając kwestię przebiegu, przed przyjazdem pytałem wyraźnie , czy były jakieś inne naprawy lakiernicze - twierdził że nie wie, co czyni go kłamcą w moich oczach - zwłaszcza że na podwórku ma lawetę, handluje autami i je naprawia (i co 1,5 roku ma tego s-maxa i nie wie co sprzedaje???)
W sumie to nawet się nie denerwowałem bo szkoda mi już było czasu, w domu mam chore dziecko i się spieszyłem do niego z powrotem. Wiadomo w tej branży ciągle jest pełno takich drobnych cwaniaczków którzy to nakłamią albo nie powiedzą całej prawdy aby tylko klient przyjechał - a nuż frajer kupi.