Cześć, ja mam/miałem to samo.. od kwietnia tego roku, miesiąc spokoju po zakupie z komisu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszystko ok a tu nagle faluje gaśnie i to wlasnie najczęściej po nocy ale nie codziennie tylko tak raz na 2-3 tygodnie wkoncu pojechałem do serwisu w Katowicach. wyczyścili przepustnice swiece bo powiedzieli ze dojechane i wgrali nowy soft pare dni spokoju teraz jest tak ze rano jak zapalam to albo pali od razu albo pali po ciut dluzszym kręceniu rozrusznikiem albo 3 wariant trzeba zakrecic rozrusznikiem chociaż na 2 sekundy wylaczyc i właczyc ponownie i od razu pali.. na kompie bledow brak nie wiem jak już to sprawdzić zastanawiałem się jeszcze nad czujnikami masz może "kabel" i FORSCAN-a ? to byśmy porównali poszczególne zapisy z pracy silnika może jakiś czujnik świruje.. ogolnie jak cos będziesz wiedział to pisz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
EDIT: przepustnica wyczyszczona napewno dobrze do tego wyczyszczona pamięć KAM.. a jeszcze odnośnie np FORSCAN-a taki parametr jak MFF_IAT jakie ma u was wartości bo u mnie raz pokazuje na zimnym -17C a raz _18C czy to jest normalne?