Witam Panowie postanowiłem zainstalować sobie nagrzewnice - w tym celu sprawdziłem komplet wtyczek i zająłem się demontażem i montażem nagrzewnicy:
- nagrzewnica na miejscu - jest (zasilania jeszcze nie podpiąłem - ale kable są i są "gorące")
- kable sterujące są (podpięte)
- gem - końcówka DF (czyli zakładam że prawidłowy - chce jeszcze podpiąć tempomat - mam nadzieje że obsłuży)
- został mi tylko jeden problem o którym dowiedziałem się czytając dokładniej wątek:
na moim panelu sterowania klimatyzacji manualnej widnieje oznaczenie 7M5T-19980-AB - i pytanie czy muszę zmienić panel by działało to tak jak powinno? czy też na tym panelu ma szansę to pracować? (wg postów z ątku nie będzie działać - gdzieś jednak na rosyjskim forum pisali że hula i mam w związku z powyższym dylemat - czy tu jest błąd czy tam (ewentualnie w tłumaczeniu)) czy po zmianie panelu będzie trzeba ciągnąć jakąś wiązkę? (jest może jakiś manual demontażu panela (wiem o śrubkach pytanie jak z tym z tyłu)
mam też drugi temat (w zasadzie nie problem) - jak rozebrać wtyczkę przewodów zasilającego nagrzewnice - chce podebrać stamtąd zasilanie do CB i chce to zrobić w miarę bezpiecznie i profesjonalnie - zdjęcie opisowe mile widziane
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.