Cytat:
|
proszę napisać jaki zrobiliście najfajniejszy prezent swojej kobiecie - i jak wielkie było jej zaskoczenie
|
rok 2014 lipec 26. dwa tygodnie wczesniej zamowilem kuriera z poczty kwiatowej kupiłem mieszany bukiet kawiatów był megazajebiaszczo duzy,chociaz w sumie duzo nie dalem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a nastepnie wykupiłem jej karnet u kosmetyczki,( nie rzeby moja zona była brzydka) ale zeby byla jeszcze piekniejsza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dnia 26 wpada kurier na chate ja pale glupa od kogo te kwiaty a tam liscik napisany wałsnorezcnie przeze mnie.....widok miny mojej pani bezcenny, bo z reguly rafał nie pamieta o takich rzeczach jak urodziny czy imieniny i wszyscy wiedza za ja zapomne a tu tym razem heheheheh pamietałem i to duzo wczesniej,a w nocy,,,,,mmmmmmmmmmmsie dzialo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: a foty z miss-kami wrzuce w tym tygosniu juz mam plan na fajne foto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szkoda ze tylko 3 fotki skoro ja mam 4 panny w domu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. najwyzej na jednym beda wszystkie
a tak na marginesie to miałem zrobic mojej syna, a zmontowałem bliznieta diwe corki, wiec to bylo wogóle mega zaskoczenie, a flinte przestrzeliwałem regularnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hehehehe
najpierw było ze jstem w ciazy a dzien potem co zes
XXXXXXX zrobił ciaza blizniacza...pilem za to cały tydzien......w pubie 6/9 w gdynii
lzy i płacz nie miał konca