View Single Post
Stary 15-09-2014, 19:28   #57
ebe
ford::amateur

Imię: Józef
Model: combi
Silnik: 1.6
Rocznik: 1996
Domyślnie Odp: Brak ładowania akumulatora

Cytat:
Napisał kris71 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A może aku powiedziało papa?
Jeśli nie to do sprawdzenia co wpiernicza prąd,na forum było opisywane jak to zrobić.
Bardzo możliwe, że go trafiło bo nadaje się już tylko do wymiany.
Nowego jeszcze nie kupowałem bo może ktoś mądrzejszy coś mi podpowie, co zaoszczędzi wydatków.
Faktem jest, ze pożarło dwa akumulatory i oba były stare.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Troszkę się frasuję z kupnem nowego żebym nie musiał kupować czasem dwóchGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., stąd moje pytanie.
Chyba jednak trzeba będzie się szarpnąć i wstawić nowy akumulator.
Co będzie to będzie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

@lukaszek, dzięki za pilnowanie porządku i przeniesienie posta.
Jestem tu nowy i jeszcze nie umiem się poruszać po forum, z czasem jednak te zaległości nadrobię i zaoszczędzę wam pracy. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ebe jest offline   Odpowiedź z Cytatem