We wtorek można było zawału dostać taki był mecz....Dzisiaj podejrzewam że będzie podobnie.
Ja osobiście oglądam mundial na frombar.com - pierwszy link (jak grają nasi) jest do transmisji z Polsat Volleyball, więc masz nawet komentarz po polsku. Jakość znośna, zacina się nie aż tak często, a jak się zatnie na dłużej to klikasz od nowa w link i jedziesz dalej.
Ale dzisiaj emocje będą zbyt duże by oglądać to na streamie. Ja idę do pubu, który ma wykupiony pakiet
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mondkowi też się udziela mundialowa atmosfera
Niestety w ZSW widziałem jeszcze tylko dwa przystrojone auta. Zakodowanie mundialu, i spowodowany tym brak dostępu dla mas do transmisji a w przypadku niektórych brak świadomości że w ogóle mamy taką imprezę (brak flag, gadżetów itp) jest największym świństwem jakie można było zrobić.