View Single Post
Stary 21-09-2014, 21:58   #6
DeNio003
ford::beginner

Imię: Patryk
Model: MK3
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: 2.0TDDI 115km jak zdiagnozować uszkodzony wtryskiwacz

Cytat:
Napisał Abback Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I proszę Cię o jedno - nie porównuj silnika TDDI z Mk3 do najbardziej awaryjnego silnika Alfy jaki chyba wyszedł ....
bez urazy kolego ale najbardziej awaryjny był 2.4JTD, w mojej alfie psuło się wszystko prócz silnika hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to było tylko porównanie celem dojścia co moze być nie tak czy po prostu tak ma być i zostawić go w spokoju Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. myślałem żeby mimo wszystko przejechać się do jakiegoś fachowca od diesela żeby mimo wszystko sprawdził ciśnienie na wtryskach i pompie. a tak wogóle to powiem ci że grzebałem sobie pod autem i zauważyłem że nie mam pomocniczej pompy paliwa przy zbiorniku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak bardzo jest to źle ??
DeNio003 jest offline   Odpowiedź z Cytatem