Ja też mam foczke z 2012 w kombi bez relingów. Jakims cudem udało mi się kupić po jednym z powypadkowych z niemiec (po stówce za każdy)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Były delikatnie podrapane więc wpadłem na cudowny pomysł że je zrobię na lustro
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chyba skończe z czytaniem postów jak to sie robi i jakie to łatwe. Przestrzegam, jeżeli się nie znacie tak jak ja nie dotykajcie. Szlifuje je i mnie szlak trafia. Ale wracając do wątku, montaż jest banalnie prosty, tak jak pisał przedmówca w dachu są przygotowane otwory zaślepione gumowymi zatyczkami. Najwiecej zachodu jest z podsufitką, trzeba bardzo uważać żeby jej nie połamać, jest bardzo delikatna. Przyklejona do dachu klejem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego Najlepiej mieć kogoś do pomocy aby delikatnie ją odginała gdy bedziecie przykręcać reling. Kurtyny wcale nie przeszkadzają, ale zaopatrzcie się w klucz nasadowy z grzechotką z 10 cm przedłużką. (każdy naprostrzy zestaw kluczy ją ma)
To w zupełności wystarczy. O demontażu plasików, uszczelek nie wspominam bo to chyba oczywiste.
A jak połamiecie to zapraszam, mam dwa komplety wnętrz do kombi MK3 i wiele wiele innych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
powodzenia