Cytat:
|
Możecie przypomnieć jaki model modułu parktronica obsługuje wizualizacje w smax,jakoś nie mogę odszukać tematu.
|
Generalnie moduły 8xx poprawnie obsługują PDC zaś moduły 7xx ponoć miały mieć problemy z tym ale Tedi_k sprawdził na jednym z samochodów moduł 7xx i działał . Wiec trzeba poprostu wgrać upgrade Convers+ z PDC i zobaczyć .
Co do PDC kolegi Orion512 - to myślę że kolega już ma zgrany soft z PDC i go sobie rozpracowuje . Jak umie tyle to i pewnie to z licznika już dawno wyciągnął ...........................
pozdrawiam Tomek
edit:
pozostaje jeszcze kwestia możliwości współpracy z kolegą Orion512 przy ogrywaniu jego softu w innych regionach PL .Prawdopodobnie potrzeba będzie to tego odpowiedni interfrejs oraz bardzo duża doza zaufania . Nie naciskałem kolegi Orion512 gdy ogrywał mi swoje ikonki .Jego decyzja jest tu kluczowa . Puki co mam dostęp jak i kilku innych kolegów do softu z PDC od Rosjan wyjątkiem jest kolega tedi_k który ma to i to
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ( dogadali się )