Temat: [Mondeo 2007-2014] Aktywny tempomat - upgrade z normalnego
View Single Post
Stary 24-09-2014, 06:20   #116
kr.bi
ford::advanced

Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Aktywny tempomat - upgrade z normalnego

Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spokojnie,na razie zrób dwie rzeczy po pierwsze,czy możesz załączyć system ostrzegania o przeszkodzie ? Dolny przycisk z lewej strony-samochodzik w trójkąciku
po przekręceniu zapłonu na II bez uruchamiania silnika "miga" wspomniana zielona ikonka
Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i następna sprawa czy możesz załączyć tempomat aktywny-górny przycisk po lewej stronie po mimo wyswietlanego błędu
kiedy zrobiłem przejażdżkę to tak jak wspomniałem nie stwierdziłem, aby któryś z przycisków "nie reagował". Pamiętam, że na wyświetlaczu przewija się napis "Stand by"
Cytat:
Pytam bo komunikat który się u Ciebie pojawił jeśli wszystko jest OK powinien zniknąć po około 10 minutach normalnej jazdy,po prostu radar musi sie zestroić.
... tego nie wiedziałem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Wczorajsza "nocna" rundka" to kółeczko po niemalże po osiedlu (bo po jerozoliskich w sumie to jechałem niespełna 1km). Znaczy się że potrzeba "wylecieć" gdzieś na trasę.

dzięki wielkie i ogromne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za pomoc i wskazówki. Postaram się na bieżąco opisywać postępy w uruchamianiu oraz co i jak się dalej temat rozwija. Tak dla potomności i chętnych "doposażyć" się w ten "dzaget" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

pozdrófka
kr.bi jest offline   Odpowiedź z Cytatem