Cytat:
|
Marku! To bez sensu, - czy jesteś w stanie podjąć się w wspólnych działań na rzecz, o której pisałem?
|
Nie chciałem brutalnie ale jednak widzę,że nie dociera....
Do sprzedawcy nawet nie poszedłeś zareklamować tylko z góry założyłeś,że Cię chińczyk zabić chciał.
Pisałem o tym,że może na wadliwą część trafiłeś ale nie! Ty wolisz szabelką od razu wojować niż wyjaśnić sprawę i dopiero podjąć stosowne kroki.
Zachowujesz się jak typowy klient, a mam z nimi sporo do czynienia. Jeszcze tylko w Twoich wypowiedziach brakuje,że do radia i telewizji to zgłosisz....
Nie wiem czy myślałeś,że tu wszyscy biadolić zaczną i cię żałować ale jak już Ci napisałem na tym forum ludzie już dawno nauczyli się jakie części do auta kupować. Między innymi pytają tu na forum czy takie lub takie ale ty wolisz od razu tragedię urządzić.
Ja również nie mam szacunku dla ludzi, którzy tylko płakać potrafią, a załatwić po ludzku sprawy nie!
Na tym kończę z Tobą rozmowę.
Ps.
Co do wykluczenia ze społeczności to musisz się po raz kolejny wysilić i napisać do administratora Jacka. Chociaż Ty pewnie kolejny ruch na rzecz likwidacji konta będziesz wolał stworzyć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.