View Single Post
Stary 30-09-2014, 07:23   #108
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Lifting Focusa już jesienią

Na autostradzie lajtowo to jest 140-160 km/h, 120 to już monotonia i męka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Atlis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I tak dla waszej info, TIR-y jeżdżą 90km/h, ja jadąc 100km/h miałem jeszcze przewagę. Nikt na mnie nie trąbił. To jest jakiś chory stereotyp. Proponuję spróbować pokonać dłuższą trasę tempem 90-110, będziecie zaskoczeni ile ludzi jeździ takimi prędkościami a nawet wolniej.
Większość jeździ z takimi prędkościami, ale sorry, nawet moja mama by nie wytrzymała i krzyknęła: "przyspiesz cholera trochę i wyprzedź tego pierdzącego TIR-a" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Właśnie przez te różnice prędkości między pojazdami dochodzi do wypadków....widzę tysiące pojazdów jadących 80 km/h na ekspresówce przy dozwolonych 120 i 100 km/h na autostradzie....jeden jedzie więc stricte eco, drugi zapierdziela i dochodzi do niebezpiecznych sytuacji...trzebaby to bardziej wypośrodkować, bo przeginki w obie strony zdrowe nie są Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 30-09-2014 o 07:32
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem