View Single Post
Stary 30-09-2014, 12:23   #464
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: [mk3][mk4]Forscan - program do diagnostyki i nie tylko

Cytat:
Napisał Hipesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może to coś pomoże. Pliki autorstwa Viaken
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
* * * *
komputer nie może odnaleźć sterownika.......

posiadam elm327 interface
part number 1008
controller : elm 327
firmware revision : 1.4 b
band rate : 38400

RoHs Compliant

Nie wiem czy da sie cos z tym zrobic czy zamawiac nowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: hahahahahha działaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przyznaje jestem matołem komputerowym ale znalazłem inteligentny przycisk : zaktualizuj sterowniki urzadzenia hahahaha , sciagnelo , zainstalowalo i hula Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 30-09-2014 o 12:28
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem