View Single Post
Stary 30-09-2014, 13:27   #112
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Lifting Focusa już jesienią

=> Atlis
Niby masz rację, ale ja ci nie każę zapierniczać w Polsce czy na jakiekolwiek zatłoczonej autobahnie ponad 200 km/h, ja ci każę jechać tyle ile dozwolone - ok. 140 km/h. Jak mam do pokonania w Polsce kilkaset km i miałbym autostradą latać 100 km/h to sorry, ale to normalne nie jest i dziwię się, że ludzie jadący z tobą nie są wqrwieni, bo tak jak pisałem moja 70-cio letnia mama byłaby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja zaś wywaliłbym cię z auta i zostawił na poboczu - albo jedziesz jak człowiek albo wcale...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak więc nie pisz głupot, bo taka turlanka autostradą to dobra dla malucha jest, a nie dla Foki, w której jest cicho i komfortowo przy tych 140 i na pewno też zahamuje jak jakiś eco driver czy dziadek wjedzie na lewy pas przy setce....Płynnie to ja mogę spokojnie jechać sobie autostradą te 130-160 km/h - prawie w ogóle nie hamuje się wtedy, jak widzę kogoś na lewym pasie, albo niepewnego na prawym szykującego się do zjazdu na lewy odpuszczam gaz i tyle, zniknie przeszkoda znowu lekko przyspieszam do prędkości podróżnej, a nie 100-120 między TIR-ami w stresie by za dużo nie spalić czy komuś drogi nie zajechać przy zmianie pasa jak jakiegoś TIR-a będę chciał jednak wyprzedzić - w końcu przycisnąć nie mogę, bo szkoda wachy....
Jak kogoś nie stać na wachę to niech sobie kupi jakieś jeździdełko spalające 4 litry, a nie tuninguje Ecoboosta by go na autostradzie setką męczyć....przy takiej jeździe wcale nie zdziwiłyby mnie też długie w lusterku wstecznym przedstawiciela handlowego czy trąbienie boncia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Za mocny OT się zrobił tak poza wszystkim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 30-09-2014 o 13:55
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem