Witam serdecznie!
Mam zamiar kupić nowy model forda focusa, poluje na silnik 1.6. W końcu udało mi się po długim oczekiwaniu znaleźć samochód który mi odpowiada. Piękna foczka z 2008 roku i małym przebiegiem (98tys).
Jedyna wada to taka, że posiada on instalacje LPG (przepraszam od razu osoby które uważają to za atut. również dużo się naczytałem o instalacjach i dla mnie jest ona zbędna po co zakładać coś co może mi przysporzyć dodatkowe awarie silnika/ a dodam, że koszty eksplantacji na PB mnie nie przerażają).
Moje pytania są następujące.
Ile kosztuje demontaż instalacji ? Czy on się opłaca? Czy warto to robić czy lepiej już jeździć z tym co jest założone jednak nie włączać LPG ?
Czy można jakoś spieniężyć demontowana instalacje?
druga nurtująca mnie sprawa.
Jakie zmiany do tej pory niekorzystne na silnik mogło spowodować założenie instalacji ? na co zwrócić uwagę przy oględzinach auta , co sprawdzić dokładniej w serwisie ?
dodam, że cena jest dość atrakcyjna , a właściciel pozbywa się auta chwile po założeniu instalacji, która mu się jeszcze nie zwróciła. Auto jest w cenie samochodu bez instalacji. Rozumie są rożne sytuacje losowe. Też sprzedawałem poprzednie auto w śmiesznych pieniądzach po potrzebowałem gotówki. JEDNAK PYTANIA POZOSTAJĄ
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PROSZĘ O POMOC !
z góry serdecznie dziękuje !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.