Tak się złożyło, że przez kilka ostatnich dni byłem pozbawiony mojego przedliftowego converse+ (był u jednego z forumowych kolegów jako część zastępcza podczas gdy ja naprawiałem jego licznik). W związku z tym aby nie tracić czasu zabrałem się za licznik poliftowy. I powiem wam że całkiem nieźle zaczyna wyglądać to PDC.
Soft oparłem na najnowszej dostępej wersji dla poliftów to jest 1507 (łatwo poznac po żółtej kontrolce silnika na dole).
Soft został ograny w moim maxiu na liczniku międzyliftowym (to akurat bez znaczenia, akurat taki miałem w tej chwili w samochodzie).
Jak możecie zobaczyć na zdjęciach działa zupełnie przyzwoicie. Zostało mi jeszcze tylko wyczyścić dolny panel (ten pod samochodzikiem).
Tak jak jest nie może zostać bo informacje wyświetlane tam gryzą się ze słupkami PDC.
Postanowiłem przy tym zrezygnować z podpisu "Parkowanie" jak ma to miejsce w rosyjskim sofcie.
Tak naprawdę nic on nie wnosi (przecież widać że jest parkowanie) a komplikuje sprawę bo trzeba robić rożne wersje językowe.
Kiedyś była dyskusja na temat nierównych wykrzykników w wersji rosyjskiej.
Zwróćcie uwagę że u mnie taki defekt nie występuje - są idealnie symetryczne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wydaje mi się że do weekendu powinienem się z tematem uporać i wersja 1507 PDC powinna być gotowa do wpalania.
Więc gdyby ktoś chciał się umówić na weekend to jest szansa. Liczba miejsc ograniczona
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jutro wraca do mnie mój przedliftowy licznik więc będę mógł kontynuować pracę nad wersją 1007.