Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 01-10-2014, 19:32   #2076
kr.bi
ford::advanced

Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał wrzoch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zależy jak masz tor sygnału podłączony. Jeśli ekranowanym przewodem to przynajmniej w teorii zakłócenia nie powinny powstawać w tym miejscu.
wiązka fabryczna :-/, na Sonym (kiedy go miałem) wszystko działało bez pisków. Tłumaczę sobie też to tym, że akurat w czasie zmiany Sonyego na NX szczotki alternatora starły się na tyle, że zaczęły być "słyszalne" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał wrzoch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W sumie samo radio mi nie piszczy, ale jak włączę telefon/BT streaming, to już słychać.
mam tak samo - CD z NX odtwarza dźwiękiem krystalicznym natomiast mp trójki z usb modułu bt/vc niestety z piskami (aktualnie lekkimi po 50%, jak opisałem wyżej). Z filtrem zasilania to już rozważałem wpięcie stablizatora, tylko że ten potrzebuje na wejściu nieco więcej niż ma na wyjściu dawać. Musiałby mieć nieco więcej niż te ~12-13V, a więc trzeba byłoby "czymś podnieś" o te kilka voltów ... - no i tu zaczyna się dużo kombinowania

pozdrófka
kr.bi jest offline   Odpowiedź z Cytatem