Witam.
Kolego z tego co tu napisałeś wnioskuję, że cos musi byc nie tak z tym kluczykiem (płytką)... Tym bardziej jeśli baterie wsadziłeś nówkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wczoraj ze szrotu kupiłem cały kompletny kluczyk za 5euro (przebywam obecnie w holandii) stąd te euro
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i dziś bez problemu zaprogramowałem ten kluczyk który mam ze szrotu sposobem opisanym powyżej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (4x z pozycji 0 do pozycji 2 i po usłyszeniu sygnału dzwiękowego naciskasz byle jaki przycisk i czekasz ok 20 sek i kluczyk działa) oczywiście stary kluczyk przestaje nam działac... niestety nie da sie tego zaprogramowac na oba klucze :/
Pozdro
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.