View Single Post
Stary 02-10-2014, 09:22   #4007
Zizzy
ford::average

Model: FOCUS
Silnik: 1.6 TDCi
Rocznik: 2OO7
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Cytat:
Napisał Mariusz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ekran nie ma wpływu na pracę napędu DVD (serce całego urządzenia- to w nim jest soft). Uszkodzony ekran w żaden sposób nie blokuje możliwości "wyplucia" płyty z napędu DVD w schowku (navi), jak i płyty z muzyką nad wyświetlaczem. Odwrotnie natomiast jak najbardziej. Czyli uszkodzony napęd DVD w schowku (Focus) ma bezpośredni wpływ na wyświetlacz i działanie całego "kombajnu". Na Twoim miejscu pokusiłbym się o kupno używki DVD i jego podmianę.
Dzięki za odp., Mariusz!
5 stów za używkę, 10-letnią (na naklejce jest data produkcji z formacie amerykańskim), ciężko to mi może przyjść..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..ale jak ma działać... Ale ile to podziałaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Rozumiem, że w ASO za to 3 razy więcej, o ile mająGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nowe bardziej pewne. Myślę jeszcze nad naprawą czytnika DVD... dam znać.

Kolejna sprawa: czy wystarczy podpiąć inny czytnik DVD i będzie działaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie będzie konfliktu nr seryjnych czy innych przebojów. Aha, na aukcjach są napędy z nr produktu 4M5T...AE i ...AG, a mój jest ...AFGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie będzie z tym problemówGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nikt z forum z okolic Wrocka nie naprawi DVDGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czy można zamontować cały panel radia z CD z Focusa innego niż wyposażenie z ekranem dotykowym - czy osprzęt media u wszystkich Focus'ów 05-11 działą na tym napędzie w schowku - ktoś kombinował z podmianą z ekranu dotyk. na radio seryjne (muszę znać alternatywyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)?

P.S. 2 górne klucze do wyciągania ekranu się zaklinowały, po użyciu nadmiaru siły fizycznej - ciągu i dojściu do mechanizmu blokującego, wyciągnąłem klucze ale ekran nie chce się za nic wcisnąć do środka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Masz ci babo placek!

Ostatnio edytowane przez Zizzy ; 02-10-2014 o 10:04
Zizzy jest offline   Odpowiedź z Cytatem