Temat: [Mondeo 2007-2014] Modyfikacje Converse+ by Orion512
View Single Post
Stary 02-10-2014, 13:38   #397
Pmc_82
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: S-MAX Titanium
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Schemat podłączenia Converse+ poszukuję

Cytat:
Napisał orion512 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak się złożyło, że przez kilka ostatnich dni byłem pozbawiony mojego przedliftowego converse+ (był u jednego z forumowych kolegów jako część zastępcza podczas gdy ja naprawiałem jego licznik)...

Jutro wraca do mnie mój przedliftowy licznik więc będę mógł kontynuować pracę nad wersją 1007.
Witam,

Przyznaję się bez bicia, że to przeze mnie nastąpiła przerwa w pracy nad softem do przedliftowego Convers'a+.

Jednak jeśli ktoś będzie miał problem z nieprawidłowym działaniem licznika Convers+ ( u mnie na szczęście nie duży...) to polecam serdecznie kolegę "orion512". Sprawa załatwiona szybko i bezboleśnie... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy okazji podziękuję także koledze "tedi_k", dzięki któremu to wszystko się udało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam
Pmc_82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem