View Single Post
Stary 04-10-2014, 23:05   #166
wicio 82
ford::amateur

Imię: Grzegorz
Model: galaxy mk3
Silnik: 2.0 diesel
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Żywotnośc filtru DPF

nie chcialem pisac mialem zapalenie pluc, wyslalem auto na lawecie bo wliczone w OC/AC do vtech nie pisze gdzie bo nie chce robic autoreklamy. Prosilem o diagnoze i telefon. Po paru godzinach dzwonie z ciekawosci zapytac i podpowiedziec jakie objawy po roku i co poprzedni mechanik stwierdzil a w sluchawce slysze auto juz jezdzi zaraz do odbioru. Pojechalem a gosc mowi ze ulgowo 1000zł a ja w szoku co? ile? nawet pan nie zadzwonil jak prosilem i zostawilem swoj numer! Mowilem ze za duzo bo nie dawal zadnej gwarancji gdyz nie on wycinal rok temu PDF stwierdzil. No wiec po dyskusji gosc powiedzial ze przywroci mi do poprzedniego stanu i nie musze placic zeby nie robic autoreklamy gdyz mam firme transportowa a moze ze zazadalem rachunku i potwierdzenia z opisem uslugi. Coz cofnal program kompem 30 min i oddal auto bezgotowkowo. Dla mnie to lodziarz jakich malo juz kiedys sie nacialem wiec takich odrazu wyczuwam. W dodatku dzwoniac po roznych firmach i opisujac problem twierdza ze rok i 50 tys km to raczej w programie w sterowniku trzeba tylko cos wylaczyc za jakas 100. Ewentualnie inne firmy renomowane z opiniami klientow kasuja w Polsce 400zł i to rozumiem. Jest ktos moze z mojej okolicy badz wypowie sie na ten temat?
wicio 82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem