Temat: [Focus 2004-2008] Programowanie immo PATS
View Single Post
Stary 06-10-2014, 19:44   #27
Kali_33
ford::beginner

Model: FOCUS
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Re: Programowanie immo PATS

Cytat:
Napisał wrzoch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jaki masz przebieg?

Mam identyczne zegary jak te drugie, z kontrolkami p.mglowych. Przebieg 221000. Jak chcesz się bawić w stare to tanio sprzedam. Sprawne, wymieniłem bo mi się poliftowe podobają.
Biorę te zegary w ciemno tylko kolega musi miejsce w skrzynce priv zwolnić bo wiadomości nie dochodzą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kontrolki świateł p.mgielnych nie świecą w teście zegarów. Świecą dopiero po włączeniu właściwych świateł p.mgielnych.
Wynika to z faktu, że tymi kontrolkami nie steruje procesor zegarów - dostają one napięcie wprost z włącznika świateł odpowiednimi przewodami.
no to wszystko jasne, dzięki!
ciekawe tylko dlaczego bezpiecznik mi wywaliło, w sumie nie powinno się coś takiego zdarzyć nawet jak licznik nie obsługuje tych kontrolek
Kali_33 jest offline   Odpowiedź z Cytatem