Temat: [Mondeo 2007-2014] Wersja soft Convers+
View Single Post
Stary 08-10-2014, 13:57   #387
Paramedyk
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: MK4 Titanium
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Wersja soft Convers+

Cytat:
Napisał bartoszek_pl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odepnij AKU, ale wygląda to na usterkę okablowania.
Ok, wieczorem będę się bawił w garażu. Wyciągnę schowek i "szarpnę" też BT. Niemniej jednak, zakładając niepowodzenie mojej misji będę wdzięczny za ofertę pomocy w Krk albo okolicach.

Bump:
Cytat:
Napisał Paramedyk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam pytanie, czy jest w Krakowie ktoś kto "ogarnia" conversa ? Dziś zniknęły mi ikonki, pozostał tylko komputer i ustawienia. Póki co dramatu nie ma. Dziś spróbuję wyciągnąć radio i sprawdzić połączenia. Ale na więcej raczej moje zdolności manualno-techniczne nie pozwalają. Forscan nie pokazuje żadnego błędu dotyczącego audio i deski rozdzielczej, test zegarów działa ok. Aha, i telefon nie łączy się przez bluetooth. Voice nie działa.
Objaw wystąpił nagle, jeden raz i tak zostało. Ewentualnie jakaś podpowiedź? Odpięcie aku? Bezpiecznik? Moduł BT? Z góry dziękuję.
Mała poprawka... Bluetooth działa, w sensie że łączy się z telefonem ale oczywiście nie widać na wyświetlaczu i nic nie słychać. Pokazuje tylko połączenie z telefonem na małym wyświetlaczu na radiu FORD 6000. Sterowanie głosem nie działa.

Ostatnio edytowane przez Paramedyk ; 08-10-2014 o 14:53
Paramedyk jest offline   Odpowiedź z Cytatem