View Single Post
Stary 09-10-2014, 15:15   #23
TSRules
ford::advanced

Model: Ford Fiesta
Silnik: 1.3
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Reklamacja przeglądu "przedzakupowego" - odpowiedzialność ASO - jak to wywalczyć

Cytat:
Napisał Krzysztof2507 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
więc dlaczego "piętnujemy" Doradcę Serwisowego za propozycję montażu chlapaczy?
ja nie piętnuję doradcy bo sami doradcy mi mówią że to bzdura Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a to czy ktoś chce chlapacze czy pióra wycieraczek to raczej ludzie kupujący nowe auta są chyba w miarę rozgarnięci żeby wiedzieć czy można to kupić, czy warto, czy trzeba, czy nie

Cytat:
Napisał Krzysztof2507 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czyli wykupienie licencji, wyszkolony personel, inne ciekawe wymagania producenta i ludziom trzeba zapłacić pieniądze za wykonywaną pracę.
oczywiście (znowu?) nie neguję wysokich pensji dla ekipy wykonawczej, a niech zarabiają i dwa razy więcej, chodzi mi o osoby które z mechaniką nie mają nic wspólnego plus prywatny właściciel
TSRules jest offline   Odpowiedź z Cytatem