Temat: [Transit 2014-2019] Czy ktoś już posiada nowy model ???
View Single Post
Stary 10-10-2014, 21:28   #97
tomaszjan31
ford::professional

Imię: Tomasz
Model: FORD
Silnik: 2.0 tdci 2.5td 2.2 tdci
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Czy ktoś już posiada nowy model ???

Cytat:
Napisał lukas_ko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam,
od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem nowego Transita 470 furgon maks wysoki i długi na bliźniaczych kołach. I powiem w wielkim skrócie, że nowy model Transita to według mnie strzał w 10 to jest najlepszy Transit jakim jeździłem pod absolutnie każdym względem
-komfortu
-bezpieczeństwa
-wyciszenia kabiny
-wyposażenia
-ładowności
-JAKOŚCI WYKONANIA

Kabina w wersji Trend i z nawigacją jest wprost jak osobowe auto moja wersja ma nawigacje, duży wyświetlacz między zegarami aktywmy tempomat-super działa sam hamuje sam przyspiesza i nawet jak wciśniesz pedał sprzęgła zmienisz bieg to dalej działa, mam składane lusterka ledy w przednich lampach, kamerę cofania, pełna elektryka fotela, gniazdko 220 V czujnik deszczu, zmierzchu, czujniki parkowania przód i tyl ledowe oświetlenie furgona wewnątrz, 6 poduszek powietrznych, radar kolizji.

Komfort jazdy jest chyba najlepszy że wszystkich aut a napewno lepszy niż w ducato i citroenie bo jeździłem z nimi no i chyba największa kabina nawet od Sprintera.

Silnik odziwo też daje radę mimo że ta wersja waży 2490 kg
Pochwal się kolego jaka mocą dysponuje to Twoje nowe cacko
Tymi ducato jeździłeś starymi czy nowymi modelami?
tomaszjan31 jest offline   Odpowiedź z Cytatem