Temat: [Focus 2011-2014] jakie żarówki do świateł mijania
View Single Post
Stary 10-10-2014, 22:21   #1
Booost
ford::average

Model: Focus III
Silnik: 1.0 ecoboost 125KM
Rocznik: 2014
Question jakie żarówki do świateł mijania

Witam wszystkich w kolejnym temacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jak już wielu z Was pewnie wie w niedalekiej przyszłości odbieram swojego Focusa III. Iiiii tu rodzi się pytanie o reflektory i żarówki - jest to wersja ze zwykłymi reflektorami (niesoczewkowymi). Mam takie w Focusie IIFL i... bardzo słabo świecą. Obawiam się, że w nowym Focusie może być podobnie, a czeka mnie raczej dużo nocnych podróży i chciałbym od razu zacząć "z dobrą widocznością".
1. Jaki jest model fabrycznych żarówek do świateł mijania h7?
2. Czy Waszym zdaniem fabryczne reflektory nie oświetlają drogi nocą zbyt słabo?
3. Czy możecie polecić jakieś sprawdzone do tego modelu samochodu żarówki h7, które będą świeciły lepiej niż te fabryczne?
4. Z tego co się orientuję, to xeonów raczej nie da się zamontować do fabrycznych zwykłych lamp, żeby było zgodnie z przepisami; czy może ktoś próbował?

Z góry dziękuję za propozycje poprawy oświetlenia zewnętrznego mojego Focusa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS Tylko proszę nie piszcie mi, że mam kupić nowe fabryczne xeony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Booost jest offline   Odpowiedź z Cytatem