View Single Post
Stary 11-10-2014, 17:36   #2
pankrakus
ford::professional

Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Radio z wyświetlaczem pod tylną kamerę, ew. nawi

Cytat:
Napisał k25pl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[...]
Poprosiłbym szanownych kolegów o wskazanie oferty Valeo z nakładką na lusterko, bo mimo szczerych prób, coś nie jestem w stanie tego wynaleźć.

Zgodnie z prefiksem tematu na forum, samochód jest z 2007r, sprzed liftingu.

Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam

A czy firma Valeo produkuje coś takiego - sprawdzałem na ich stronie i nie znalazłem

Czy mógłbys podac link do katalogu produktów firmy Valeo w którym występuje taka nakładka? => mam wrażenie, że szukasz czegoś co nie istnieje = nakładka na lusterko firmy Valeo

Cytat:
Napisał k25pl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szanowni koledzy, witam Was serdecznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W swoim Focusie posiadam standardowe radio CD6000.
[...]
Kolego, nie wszyscy znają historię modelu i rodzaje radii wg roczników

Oznaczenie radia 6000 jest bardzo jednoznaczne

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrawiam
pankrakus

Ostatnio edytowane przez pankrakus ; 11-10-2014 o 18:10
pankrakus jest offline   Odpowiedź z Cytatem