Cytat:
[...]
Poprosiłbym szanownych kolegów o wskazanie oferty Valeo z nakładką na lusterko, bo mimo szczerych prób, coś nie jestem w stanie tego wynaleźć.
Zgodnie z prefiksem tematu na forum, samochód jest z 2007r, sprzed liftingu.
Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Witam
A czy firma Valeo produkuje coś takiego - sprawdzałem na ich stronie i nie znalazłem
Czy mógłbys podac link do katalogu produktów firmy Valeo w którym występuje taka nakładka? => mam wrażenie, że szukasz czegoś co nie istnieje = nakładka na lusterko firmy Valeo
Cytat:
Szanowni koledzy, witam Was serdecznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W swoim Focusie posiadam standardowe radio CD6000.
[...]
|
Kolego, nie wszyscy znają historię modelu i rodzaje radii wg roczników
Oznaczenie radia 6000 jest bardzo jednoznaczne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam
pankrakus