View Single Post
Stary 13-10-2014, 06:48   #11
Marek
ford::expert

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
Domyślnie Odp: Zmowa milczenia? Nie wymieniaj oleju w samochodzie!

Cytat:
Napisał kpkp1985 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
racji, że czeka mnie wymiana lub i nie wymiany
Może rower kup i to bez przerzutek aby w razie czego na koszta się nie narazić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie pierwszy Twój temat roztrząsający proste wymiany jako operację wszczepienia rozrusznika serca...

Mylisz pojęcia filtra oleju z filtrem paliwa(oleju napędowego). Piszesz,że wymienisz sam filtr, a czy wiesz,że do tego musisz olej spuścić....zapewne nie. Mam nadzieję,że w życiu nie kupię auta od takiego dusigrosza co wsadzi najgorszy chłam byle auto jechało. Żal olej wymienić, który z filtrem kosztuje całe magiczne 100-130zł?

Amortyzator też chcesz używany kupić i to jeszcze z zapewnieniem,że dwa lata co najmniej na nim pośmigasz.Tyle to na nowy w sklepie gwarancji masz, a nie na używkę. Używany już masz i ci stuka....

Podstawowe wymiany w aucie trzeba robić i każdy to wie, a wsadzanie byle kupy wcale nie wiąże się z oszczędnościami, a wręcz odwrotnie...